Bachelor in het hotelmanagement - Voltijds Modeltraject: 3 x 60 SP - 2019-20
Hotelmanagement modeltraject 1 - 60 SP
Frans I/1-2
SP: 3
Engels I/1-2
SP: 3
Duits I/1-2
SP: 3
Oriëntatie op de sector/1
SP: 3
Toepassingen ICT/1
SP: 3
F&B restaurant services/2
SP: 3
Food production/2
SP: 6
Wijn- en drankenleer/2
SP: 3
Frans I/3-4
SP: 3
Engels I/3-4
SP: 3
Duits I/3-4
SP: 3
Reception en housekeeping/3
SP: 3
Inrichting en uitrusting I/3
SP: 3
Public relations/4
SP: 3
Toepassingen ICT/3
SP: 3
Sales en Marketing/4
SP: 3
Nederlands/4
SP: 3
Boekhouden - Extra talen
Boekhouden - Introductie technologie
Hotelpraktijk - Introductie technologie
Hotelmanagement modeltraject 2 - 60 SP
Frans II/1-2
SP: 3
Engels II/1-2
SP: 3
Duits II/1-2
SP: 3
Inrichting en uitrusting II/1
SP: 3
Catering management/1
SP: 3
Restauratiemanagement/1
SP: 3
Bedrijfseconomie/2
SP: 3
Recht II/2
SP: 3
Statistiek m.i.v. excel/2
SP: 3
Frans II/3-4
SP: 3
Engels II/3-4
SP: 3
Duits II/3-4
SP: 3
Personeelsbeleid/3
SP: 3
Bedrijfsorganisatie/3
SP: 3
Recht II/3
SP: 3
Management vaardigheden/4
SP: 3
Revenue management in hotels/3
SP: 3
Integrale kwaliteitszorg/4
SP: 3
Databeheer/2
SP: 3
Strategisch marketing management/4
SP: 3