Bachelor in de voedings- en dieetkunde - Voltijds Modeltraject: 3 x 60 SP - 2019-20
Voedings- en dieetkunde modeltraject 1 - 60 SP
Quality & Quantity S1
SP: 4
Biomedische wetenschappen S1
SP: 3
Chemie S1
SP: 5
Diëtetiek S1
SP: 3
Gezondheidsvoorlichting S1
SP: 4
Methoden en onderzoek S1
SP: 4
Praktijkonderzoek S1
SP: 3
Food & Nutrition S2
SP: 4
Biochemie S2
SP: 3
Diëtetiek S2
SP: 3
Methoden en onderzoek S2
SP: 3
Microbiologie van de voeding S2
SP: 3
Toegepaste psychologie S2
SP: 3
Voedingsmiddelenleer S2
SP: 4
Food Sciences S2
SP: 3
Taste & Food skills S1-2
SP: 4
Dietetic skills S1-2
SP: 4
Voedings- en dieetkunde modeltraject 2 - 60 SP
Lifestyle & Health Promotion S3
SP: 5
Humane biochemie S3
SP: 4
Biomedische wetenschappen S3
SP: 3
Diëtetiek S3
SP: 4
GezondheidsbevorderingS3
SP: 3
Methoden en onderzoek S3
SP: 3
Toegepaste psychologie S3
SP: 3
Production & Facility S4
SP: 7
(Industriële) Productie S4
SP: 6
Diëtetiek S4
SP: 3
Facilitair management S4
SP: 6
Voedingswetenschappen3 S3
SP: 3
Taste & Food Skills S3-4
SP: 5
Dietetic skills S3-4
SP: 5
Voedings- en dieetkunde modeltraject 3 - 60 SP