Graduaat logies-, restaurant- en cateringmanagement - restaurant - 2021-22
Logies-, restaurant- en cateringmanagement - modeltraject 1: 60 SP
Basisprincipes F&B-beheer
SP: 3
Basisprincipes management
SP: 4
Basiskennis wijnen en dranken
SP: 3
Boekhouden
SP: 3
Food production
SP: 4
Interculturele communicatie
SP: 3
Introductie Frans/Engels
SP: 3
Logiesorganisatie
SP: 3
Oriëntatie op de hospitality sector
SP: 3
Public relations
SP: 3
Recht
SP: 3
Taal- & communicatievaardigheid: Nederlands
SP: 3
Taal- & communicatievaardigheid: Frans I
SP: 3
Taal- & communicatievaardigheid: Engels I
SP: 3
Toepassingen ICT
SP: 3
Veiligheid, ergonomie & hygiëne
SP: 3
Werkplekleren B
SP: 10
Logies-, restaurant- en cateringmanagement - modeltraject 2: 60 SP