Portaal voor:
Website
Personeel
Studenten
English
Alle Opleidingen
Nieuws
Over AP
ACADEMIEJAAR
2024-25
2023-24
2022-23
2021-22
2020-21
2019-20
2018-19
2017-18
2016-17
2015-16
2014-15
2013-14
2012-13
2011-12
2010-11
2009-10
2008-09
2007-08
2006-07
OPLEIDINGSTYPE
Academisch gerichte bacheloropleiding
Bacheloropleiding die volgt op een bacheloropleiding
Professioneel gerichte bacheloropleiding
Graduaatsopleiding
Masteropleiding
Postgraduaatopleiding
Schakelprogramma
Voorbereidingsprogramma
STUDIEGEBIED
Audiovisuele en beeldende kunst
Muziek en podiumkunsten
Sociaal-agogisch werk
Gezondheidszorg
Onderwijs
Handelswetenschappen en bedrijfskunde
Industriële wetenschappen en technologie
Bachelor in het hotelmanagement - Vervolgtraject Graduaat: Logies-, restaurant- en catering (LO) - 2021-22
Home
Opleiding
Cursussen
Vervolgtraject 1 Graduaat: Logies
Food Quality Management /1
SP: 3
Bedrijfseconomie /2
SP: 3
Kwantitatief Onderzoek /2
SP: 3
Engels II/ 1-2
SP: 3
Skills Lab II/3-4
SP: 3
Revenue Management /4
SP: 3
Digital Skills/3
SP: 3
Hospitality Marketing /4
SP: 3
Duits
Je moet alle opleidingsonderdelen volgen. Je moet ook volgende keuzeoptie nemen: Frans..
Duits I/1-2
SP: 3
Duits II/1-2
SP: 3
Duits I/3-4
SP: 3
Frans
Je moet alle opleidingsonderdelen volgen. Je moet ook volgende keuzeoptie nemen: Duits of Spaans..
Frans II/1-2
SP: 3
Interculturele Communicatie
Je moet 1 opleidingsonderdeel kiezen. .
Interculturele Comm.(En/Fr/Du) /4
SP: 3
Interculturele Communicatie (En/Fr/Sp) /4
SP: 3
Spaans
Je moet alle opleidingsonderdelen volgen. Je moet ook volgende keuzeoptie nemen: Frans..
Spaans I/1-2
SP: 3
Spaans II/1-2
SP: 3
Spaans I/3-4
SP: 3
Vervolgtraject 2 Graduaat: Logies
TS3 - verkort traject
SP: 51