Bachelor in de voedings- en dieetkunde - Werkstudenten: 45 - 40 - 40- 55 studiepunten - 2021-22
VDW werkstudententraject 1 - 45 SP
Biomedische wetenschappen W1
SP: 3
Chemie W1
SP: 3
Biochemie W1
SP: 3
Diëtetiek W1
SP: 3
Gezondheidsvoorlichting W1
SP: 3
Microbiologie van de voeding W1
SP: 6
Quality & Quantity W
SP: 4
Biochemie W2
SP: 3
Methoden en onderzoek W2
SP: 7
Praktijkonderzoek W2
SP: 3
Food Sciences W2
SP: 3
Taste & Food Skills W2
SP: 4
VDW werkstudententraject 2 - 40 SP
VDW werkstudententraject 3 - 40 SP
VDW werkstudententraject 4 - 55 SP
Dietitian W7
SP: 4
Dietetic skills W7
SP: 4
Biomedische wetenschappen W7
SP: 3
Bachelorproef W7-8
SP: 8
Stage W8-1
SP: 12
Stage W8-2
SP: 12
IPSIG W8
SP: 3
Keuzepakket professionalisering