Graduaat logies-, restaurant- en cateringmanagement - catering - 2024-25
1. Logies-, restaurant- en cateringmanagement: 60 SP
Basisprincipes F&B-beheer
SP: 3
Basiskennis wijnen en dranken
SP: 3
Boekhouden
SP: 3
Logiesorganisatie
SP: 3
"F&B-producten en -diensten
SP: 3
Oriëntatie op de hospitality sector
SP: 3
Public relations
SP: 3
Toepassingen ICT
SP: 3
Interculturele communicatie
SP: 3
Recht
SP: 3
Taal- & communicatievaardigheid: Nederlands
SP: 3
Taal- & communicatievaardigheid: Frans I
SP: 3
Taal- & communicatievaardigheid: Engels I
SP: 3
Veiligheid, ergonomie & hygiëne
SP: 3
Basisprincipes management
SP: 3
Food production
SP: 3
Werkplekleren A
SP: 9
Professionele ontwikkeling
SP: 3
2. Logies-, restaurant- en cateringmanagement: 60 SP