Portaal voor:
Website
Personeel
Studenten
English
Alle Opleidingen
Nieuws
Over AP
ACADEMIEJAAR
2024-25
2023-24
2022-23
2021-22
2020-21
OPLEIDINGSTYPE
Academisch gerichte bacheloropleiding
Bacheloropleiding die volgt op een bacheloropleiding
Professioneel gerichte bacheloropleiding
Graduaatsopleiding
Masteropleiding
Postgraduaatopleiding
Schakelprogramma
Voorbereidingsprogramma
STUDIEGEBIED
Audiovisuele en beeldende kunst
Muziek en podiumkunsten
Sociaal-agogisch werk
Gezondheidszorg
Onderwijs
Handelswetenschappen en bedrijfskunde
Industriële wetenschappen en technologie
Graduaat logies-, restaurant- en cateringmanagement - restaurant - 2024-25
Home
Opleiding
Cursussen
1. Verkort traject restaurant na LRC catering: 39 SP
Gastronomie
SP: 4
Productkennis wijnen en dranken
SP: 5
Werkplekleren Restaurant
SP: 30