Bachelor in de voedings- en dieetkunde - Bachelor Voedings- en dieetkunde: 180 SP - 2024-25
1. Voedings- en dieetkunde: 60 SP
Quality & Quantity S1
SP: 4
Biomedische wetenschappen S1
SP: 3
Diëtetiek S1
SP: 3
Gezondheidsvoorlichting S1
SP: 3
Chemie S1
SP: 3
Biochemie S1
SP: 3
Methoden en onderzoek S1
SP: 4
Praktijkonderzoek S1
SP: 3
Food & Nutrition S2
SP: 4
Biochemie S2
SP: 3
Diëtetiek S2
SP: 3
Methoden en onderzoek S2
SP: 3
Microbiologie van de voeding S2
SP: 3
Toegepaste psychologie S2
SP: 3
Voedingsmiddelenleer S2
SP: 4
Food Sciences S2
SP: 3
Taste & Food skills S1-2
SP: 4
Dietetic skills S1-2
SP: 4
2. Voedings- en dieetkunde: 60 SP
Lifestyle & Health Promotion S3
SP: 5
Humane biochemie S3
SP: 4
Biomedische wetenschappen S3
SP: 3
Diëtetiek S3
SP: 4
GezondheidsbevorderingS3
SP: 3
Methoden en onderzoek S3
SP: 3
Toegepaste psychologie S3
SP: 3
Production & Facility S4
SP: 7
(Industriële) Productie S4
SP: 6
Diëtetiek S4
SP: 3
Facilitair management S4
SP: 6
Kwaliteitscontrole van de voeding S4
SP: 3
Taste & Food Skills S3-4
SP: 5
Dietetic skills S3-4
SP: 5
3. Voedings- en dieetkunde: 60 SP
Specialisatie S5
SP: 3
Biomedische wetenschappen S5
SP: 3
Dietetic skills S5
SP: 4
Diëtetiek S5
SP: 4
Voedingszorg S5
SP: 3
Internationale professionalisering S5
SP: 3
Toegepaste psychologie S5
SP: 3
Taste & Food skills S5
SP: 3
Bachelorproef S5-6
SP: 8
Stage S6-1
SP: 10
Stage S6-2
SP: 10
IPSIG S6
SP: 3