Graduaat logies-, restaurant- en cateringmanagement - logies - 2025-26
1. Logies-, restaurant-, en cateringmanagement: 60 SP
Basisprincipes F&B-beheer
SP: 3
Basiskennis wijnen en dranken
SP: 3
Boekhouden
SP: 3
Logiesorganisatie
SP: 3
"F&B-producten en -diensten
SP: 3
Oriëntatie op de hospitality sector
SP: 3
Public relations
SP: 3
Toepassingen ICT
SP: 3
Interculturele communicatie
SP: 3
Recht
SP: 3
Taal- & communicatievaardigheid: Nederlands
SP: 3
Taal- & communicatievaardigheid: Frans I
SP: 3
Taal- & communicatievaardigheid: Engels I
SP: 3
Veiligheid, ergonomie & hygiëne
SP: 3
Basisprincipes management
SP: 3
Food production
SP: 3
Werkplekleren A
SP: 9
Professionele ontwikkeling
SP: 3
2. Logies-, restaurant- en cateringmanagement: 60 SP
Business Challenge
SP: 3
F&B Beheer
SP: 3
Marketing
SP: 3
Personeelszaken
SP: 3
Projectopdracht
SP: 3
Sales & negotiatietechnieken
SP: 3
Inrichting & uitrusting
SP: 3
Logiesmanagement
SP: 3
Taal- & communicatievaardigheid: Engels II
SP: 3
Taal- & communicatievaardigheid: Frans II
SP: 3
Werkplekleren Logies
SP: 30